Ocet jabłkowy 6 % Jamar można wykorzystać w kuchni na wiele sposobów: do wszelkiego rodzaju marynat, ale także jako bazę do sosów czy też dodatek do sałatek.
na wodzie ze źródeł jurajskich, do marynat, sosów i dipów, Produkt polski
Jamar
Marka Jamar oferuje bogate portfolio produktowe, które wyróżniają unikalne receptury produktów oraz naturalne i wyselekcjonowane surowce, będące w DNA firmy od zawsze. Każdy z produktów to dawka codziennej energii. Możesz ją wykorzystać na wszystko, co kochasz robić najbardziej - aktywny wypoczynek, realizowanie pasji, czy po prostu codzienne domowe obowiązki.
Ocet jabłkowy 6 % kwasowości.
Najlepiej spożyć przed: data i numer partii nadruk nad etykietą. Przechowywać w suchym, nienasłonecznionym miejscu, w temperaturze od 0 °C do +25 °C.
Powstały osad jest naturalną cechą produktu i nie stanowi jego wady.
Do bezpośredniego spożycia rozcieńczyć z wodą w stosunku 1:1.
Dzbanek
Polska
ZPS „JAMAR“ Szczepaniak sp.j.,
Albertów 69,
42-165 Lipie,
www.jamar.pl
ZPS „JAMAR“ Szczepaniak sp.j.,
Albertów 69,
42-165 Lipie,
www.jamar.pl