Na wodzie ze źródeł jurajskich.
Ocet niefiltrowany i naturalnie mętny.
Produkt otrzymany z wina jabłkowego w procesie biologicznym fermentacji octowej.
naturalna fermentacja, naturalnie mętny, z polskich jabłek
Jamar
Ocet jabłkowy 6 % kwasowości.
Najlepiej spożyć przed: data i numer partii nadruk na górze opakowania.
Przechowywać w suchym, nienasłonecznionym miejscu, w temperaturze od 0 °C do +25 °C.
Powstały osad jest naturalną cechą produktu i nie stanowi jego wady.
Do bezpośredniego spożycia rozcieńczyć z wodą w stosunku 1:1.
Stosować do marynat, sałatek, dressingów.
Słoik
Polska
ZPS „JAMAR" Szczepaniak sp. j.
Albertów 69
42-165 Lipie
www.jamar.pl
ZPS „JAMAR" Szczepaniak sp. j.
Albertów 69
42-165 Lipie
www.jamar.pl