Jamar Sos pomidorowy BIO


Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze od 0°C do +25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż kilka dni.
ZPS „JAMAR" Szczepaniak sp. j. Albertów 69 42-165 Lipie www.jamar.pl
ZPS „JAMAR" Szczepaniak sp. j. Albertów 69 42-165 Lipie www.jamar.pl
pomidory* (165 g pomidorów na 100 g produktu), cebula*, olej rzepapakowy*, cukier*, sól, czosnek*, bazylia suszona*, naturalny aromat, *Surowiec pochodzący z upraw ekologicznych
Wartości odżywcze (%) | Wartość odżywcza: w 100 g produktu |
---|---|
Energia | 204 kJ/48 kcal |
Tłuszcz | 1,4 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | |
Węglowodany | 7,3 g |
w tym cukry | 7,3 g |
Błonnik | 7,3 g |
Białko | 1,0 g |
Sól | 1,2 g |
Opakowanie 350 g zawiera 2 sugerowane porcje produktu. | |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal). |
owoce mieszane (jabłka, aronie, czarne porzeczki, śliwki, truskawki), cukier, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja konserwująca: sorb(...)


precio: 8,99 zł
PLN https://jamar.dodomku.pl/Mermelada_multifrutas_Jamar/38105.htmlowoce mieszane (jabłka, aronie, czarne porzeczki, śliwki, truskawki), cukier, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja konserwująca: sorb(...)


precio: 5,12 zł
PLN https://jamar.dodomku.pl/Mermelada_de_Frutas_Jamar/80524.htmlpomidory (214 g na 100 g produktu), bazylia (0,05 %), oregano (0,05 %), sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, Częściowo z zagęszczonego przecieru pomodorowego, Zawartość (...)


precio: 7,99 zł
PLN https://jamar.dodomku.pl/Tomate_Jamar_Passat_con_hierbas_z_ziolami/103872.htmlprecio: 7,25 zł
PLN https://jamar.dodomku.pl/mermelada_de_ciruela_jamar/103886.htmljabłka (99,9 %)**, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, **Surowiec pochodzący z upraw ekologicznych


precio: 4,57 zł
PLN https://jamar.dodomku.pl/Mousse_de_manzana_Jamar_BIO/103910.htmlprecio: 5,75 zł
PLN https://jamar.dodomku.pl/Pulpa_de_tomate_Jamar/103930.html2027-09-30